Close Menu

Liliane Fonds wint Impact Challenge Award 2019

Tijdens het Impact Event op vrijdag 29 maart 2019 werd voor het eerst de Impact Challenge Award uitgereikt voor de meest inspirerende leerervaring op het gebied van impactgericht werken. Samen met de vakjury koos het publiek ter plekke de winnaar van de Impact Challenge Award 2019.

 

De winnaar is het ‘Breaking down Barriers’ project van het Liliane Fonds: een leertraject in de Afrikaanse landen Zambia, Sierra Leone en Kameroen, gericht op het identificeren van de succesfactoren van advocacy ten behoeve van kinderen met een beperking. Zij hebben de grootste ontwikkeling laten zien in hun project en deze kennis en ervaring ook het beste gedeeld. De vakjury vond de combinatie van de inhoudelijke adviezen op het gebied van advocacy en tips op een algemeen niveau erg sterk. Tevens werd uit de case duidelijk dat de inzichten uit het project breed gedragen worden door zowel het Liliane Fonds als haar partners: “Daar ligt de kracht: als je de intentie hebt om te leren en de geleerde lessen te implementeren is het noodzakelijk dat dit breed gedragen wordt door alle betrokken partijen,” aldus de jury.

 

Het Liliane Fonds ontvangt een bijzondere Impactprijs op maat: ondersteuning van een kennisteam van ABN AMRO om met een eigen strategisch vraagstuk op het gebied van impact aan de slag te gaan.

Liliane Fonds wint Impact Challenge Award 2019