Close Menu

Impact Event 2019

Met de Impact Challenge dagen we elkaar uit om de impact van de goededoelensector te vergroten en beter zichtbaar te maken. Dit doen we door kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren. We kunnen namelijk veel van elkaar leren. Op het Impact Event 2019  geven we  daarom een podium aan organisaties die hun belangrijkste leerervaringen over impactgericht werken willen delen met hun collega’s.

 

Impact Challenge Award

Het Impact Event 2019 staat in teken de Impact Challenge Award, een nieuwe ontwikkelprijs voor goededoelenorganisaties die hun kennis en ervaringen delen over impactgericht werken. Na een eerste pitchronde rondom een praktijkcase waarbij een belangrijke leerervaring is opgedaan, worden de inzendingen beoordeeld door het Impact Center Erasmus. De beste 5 inzendingen krijgt een coachingstraject aangeboden om de case uit te werken en te vertalen naar concrete en inspirerende tips voor collega’s uit de sector. Op 29 maart 2019 presenteert de top 5 hun case en kiest het publiek samen met een vakjury live de winnaar.

 

Do you accept the Challenge?

Op 16 november lanceren we de Impact Principles: de vertrekpunten voor impactgericht werken, waarmee we alle Goede Doelen willen inspireren om het belang van het impactgericht werken te onderschrijven en er zelf actief mee aan de gang te gaan.  Op die manier werken we stap voor stap aan het impactvol bijdragen aan een betere, duurzamere wereld.

Impact Event 2017, Amsterdam