Close Menu

Archief

Vacature stage Onderzoeksproject Impact Challenge

9 juli 2019 Voor het onderzoek in het kader van de Sectorreflectie 2019 zoekt het Impact Center Erasmus een onderzoeksstagiair.

Interview - David van Gennep (Stichting AAP)

14 juni 2019 David van Gennep durft zichzelf als Executive Director van Stichting AAP hardop af te vragen wanneer zijn organisatie zich kan opheffen. Dit sterkt het team in het maken van scherpe keuzes om zo hun impact te vergroten.

Interview - Heleen de Boer (Humanitas)

24 mei 2019 Als Adviseur M&E ondersteunt Heleen de Boer Humanitas om scherpt te krijgen wat de rol is in het maatschappelijke veld en welke toegevoegde waarde de Vereniging en haar afdelingen leveren, om zo hun impact systematisch te kunnen vergroten.

Impactwijzer gelanceerd tijdens Impact Event 2019

1 april 2019 Om organisaties te ondersteunen in impactgericht werken heeft impact adviesbureau Sinzer, in samenwerking met Goede Doelen Nederland en Partos en met inbreng van CBF en andere organisaties verenigd in de Impact Challenge een online Impactwijzer ontwikkeld.

Liliane Fonds wint Impact Challenge Award

29 maart 2019 Tijdens het Impact Event op vrijdag 29 maart 2019 werd voor het eerst de Impact Challenge Award aan het Liliane Fonds.

Finalisten Impact Challenge Award bekend

5 februari 2019 De top 5 beste inzendingen voor de Impact Challenge Award gaan door naar de volgende ronde.

Impact Event 2019

1 november 2018 Noteer het alvast in je agenda: op vrijdag 29 maart organiseert de Impact Challenge het volgende Impact Event in Amsterdam.